Cena, czas trwania i godziny otwarcia są widoczne przed telefonem, nie po nim.
Oznaczenie „Zweryfikowano” oznacza, że mamy umowę z serwisem, a on sam potwierdził ceny i godziny. Wizytówki bez oznaczenia są tu dla kompletności katalogu: serwis ich nie potwierdził i nie przyjmuje jeszcze rezerwacji przez nas.